עוף ברוטב אגסים
רוטב עוף באגס עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 629 קלוריות , 55 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. אם יש לכם רצועות בייקון, מים, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רוטב אגסים ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגסים) , ירכי עוף עם רוטב אגסים וכרישה , ועוף קריספי עם רוטב חמוציות אגסים חריף .
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן 5-6 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מגיע ל-170 מעלות.
בינתיים, בסיר גדול, מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מסננים, שומרים 1 כף נטיפי; מניחים בייקון בצד. מערבבים בהדרגה מרק לתוך הטפטופים, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. להביא לרתיחה. מרתיחים, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
הוסף אגסים; להחזיר לרתיחה. מרתיחים, ללא מכסה, במשך 5 דקות או עד שהאגסים רכים.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; להוסיף את העירית. מערבבים בהדרגה לרוטב אגסים; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע. מערבבים פנימה בייקון.