קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף ברוטב מסקרפונה חרדל

עוף ברוטב מסקרפונה חרדל
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו טורטליני, פטריות ברוטב מרסלה-מסקרפונה, רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ו עוף בחרדל עם שעועית, שום, גבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד חום, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
מעבירים את העוף לצלחת ומתקררים מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
בעוד העוף מתקרר, להמיס 2 כפות של חמאה לאותו מחבת על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הפטריות ושום וטחון עד שהפטריות רכות והמיצים מתאדים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי, כ 4 דקות. מערבבים את mascarpone וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חרדלחרדל
ייןיין
9
חותכים את חזה העוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך עד העוף הוא רק מבושל דרך והרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
12
ניקוז. לזרוק את הפטוצ ' יני עם 3 כפות של חמאה ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לסובב את הפטוצ ' יני על צלחות הגשה. כפית את תערובת העוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
13
מקשטים עם עלי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה