עוף ברוטב מסקרפונה חרדל
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו טורטליני, פטריות ברוטב מרסלה-מסקרפונה, רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ו עוף בחרדל עם שעועית, שום, גבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד חום, על 4 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לצלחת ומתקררים מעט.
בעוד העוף מתקרר, להמיס 2 כפות של חמאה לאותו מחבת על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות ושום וטחון עד שהפטריות רכות והמיצים מתאדים, כ -12 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי, כ 4 דקות. מערבבים את mascarpone וחרדל.
חותכים את חזה העוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. להחזיר את העוף וכל מיצים שנצברו למחבת. מבשלים, חשוף, מעל חום בינוני-נמוך עד העוף הוא רק מבושל דרך והרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
ניקוז. לזרוק את הפטוצ ' יני עם 3 כפות של חמאה ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לסובב את הפטוצ ' יני על צלחות הגשה. כפית את תערובת העוף מעל.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה ומגישים.