עוף דבש-חרדל
עוף דבש חרדל הכנת המתכון לוקחת כ 13 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1106 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דבש חרדל בייגלה מצופה סלט עוף עם רוטב חרדל דבש חריף, כיסי עוף dijon דבש עם מטבל חרדל דבש שמנת, ו עוף דבש-חרדל.
הוראות
מערבבים יחד דבש וחרדל; להפריש את כל אבל 1/4 כוס. בעדינות לשחרר עור עוף סביב השד. לשפשף 1/4 תערובת חרדל דבש כוס באופן שווה מתחת ומעל העור, דוחף אותו לתוך הרגליים והירכיים.
מפזרים עוף בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל. מקפלים כנפיים מתחת וקושרים רגליים יחד.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על מתלה קטן או טבעת עשוי רדיד בתוך סיר איטי.
להוסיף מים 1/4 אינץ'. כיסוי; לבשל על גבוה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 82°, 3 1/2 עד 4 שעות.
העברת עוף, השד בצד למעלה, לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף.
שלב 1 כף. חרדל דבש שמור עם שמן זית.
תערובת מברשת על עוף צלייה לעור חום, 2 עד 3 דקות.
תן לנוח 10 דקות על קרש חיתוך לפני ההגשה.
רסס נשאר חרדל דבש על כל חלק של בשר פרוס.