עוף דיז'ון קרמי ופסטה טימין אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עוף Dijon שמנת ו טימין פסטה לאפות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פסטה מרפק, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן החיך בררן יש 2682 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה בראבו: עוף מוקרם פסטה אופים, עוף מוקרם ופסטה אופים, ו עוף מוקרם ופסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ולרסס קלות צלחת אפייה 9×13 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מקום אספרגוס גזוז על סחף או קלף מצופה תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות הם להסיר מהתנור. לאחר התקרר, לקצוץ לחתיכות 1 אינץ'.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, לנקז מתחת למים קרים ולאחר מכן להעביר תנור הולנדית 5 ליטר או סיר גדול.
מחממים שמן זית למחבת 3 ליטר גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים קישואים, פלפל אדום, בצל ושום. מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות עד מעט מתרכך.
מוסיפים פטרוזיליה ותימין, ערבוב לשלב.
מוסיפים אספרגוס קצוץ ומערבבים.
מוסיפים עוף מגורר ומתבלים במלח ופלפל.מרתיחים מים ומקציפים בשירלי ג ' יי
להקציף אושר. מערבבים ומחזירים לרתיחה עד סמיך וקרם. להפחית את החום נמוך ומערבבים חרדל דיז ' ון.
יוצקים רוטב דיז ' ון על פסטה מבושלת ואז מוסיפים ירקות מבושלים. מערבבים לשלב ואז להעביר לתבנית אפייה מוכנה. למעלה באופן שווה עם גבינת פרמזן ואופים במשך 25 דקות עד מעט זהוב.