קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד

עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד
עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1771 קלוריות, 94 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 73% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל), הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל) וירוק הדרום.

הוראות

1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
לשעועית והאורז: לילה לפני הבישול שמים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מים עד כיסוי. משרים לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כוס נקניק מעושן קצוץ1 כוס נקניק מעושן קצוץ
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ושוטפים לפני השימוש.
4
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל, הנקניק, הנקניק, הסלרי, הפלפל והקפיצים תוך כדי ערבוב מספר פעמים עד שהירקות רכים אך לא שחומים. מערבבים פנימה את הקאיין ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מוסיפים את השעועית, 3 כוסות מרק העוף והעגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
מוסיפים את הטימין, המרווה ועלה הדפנה. מביאים את השעועית לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים את השעועית עד שהיא רכה אך לא רכה מדי, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מסירים את עלי הדפנה. מתבלים את השעועית במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מוציאים 1 כוס מהשעועית המבושלת ומועכים אותם. מחזירים אותם לסיר ומערבבים לאיחוד עם השעועית השלמה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
במהלך 20 הדקות האחרונות של בישול השעועית, מכינים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מערבבים את האורז, 2 כוסות מרק העוף הנותרות ו-2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רק רך לכל אורכו, כ-20 דקות. שומרים על האורז והשעועית חמימים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מניחים את ציר החזיר בסיר גדול ומוסיפים רק מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה מעט ונותנים להתבשל עד שהבשר רך מאוד, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את ציר השינקן מהסיר ומוסיפים את הירוקים, הלימון, התימין, הרוטב החריף וקצת פלפל שחור גרוס טרי. מכסים במכסה מעט ומבשלים את הקולרדים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
כרוב ירוקכרוב ירוק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוציאים את הקולרדים מהסיר ושומרים את נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לגרוס את הבשר מהקרס ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את בשר החזיר המגורר ומבשלים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מוסיפים את הקולרדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
8
מוסיפים כמה כפות מנוזלי הבישול ומערבבים. מכבים את האש, מכסים ושומרים על חום.
9
לעוף: מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מערבבים את מרק העוף, החומץ, התיבול האיטלקי, אבקת השום והקאיין בתבנית אפייה. מתבלים את התערובת בקצת מלח ופלפל, מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מכסים את הכלי היטב בנייר כסף ואופים 30 דקות. שומרים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מחממים את שמן הקנולה במטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט או ממלאים סיר כבד עד מחציתו בשמן קנולה ומחממים אותו ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוציאים את העוף מתבנית האפייה ומייבשים אותו. שומרים את הנוזל בתבנית האפייה. מטגנים את העוף בשמן עמוק רק עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מסננים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
להגשה, מערבבים כמה נתזים של חומץ או רוטב חריף לתוך הירוקים. מזלפים מעט אורז על כל צלחת, מעלים את השעועית והקולרדים ומסיימים ב-2 ירכי עוף. כף רוטב העוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
כרוב ירוקכרוב ירוק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות8ירכיים עוף ללא עצמותירכיים עוף ללא עצמות411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קאייןקאיין11 קילו קישואים,קאייןקאיין51אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלרי קצוץסלרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה7056 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)collard greens, cut into thick strips (about 10 cups)collard greens, cut into thick strips (about 10 cups)11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מרווה מיובשתמרווה מיובשת11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה75אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר קצוץבשר חזיר קצוץ1קטןחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואSplash רוטב חריףSplash רוטב חריף4ריבס, קצוץ טרי או קפואApple cider vinegar or hot sauce, for servingApple cider vinegar or hot sauce, for serving2(חוֹרֶף)תיבול איטלקיתיבול איטלקי2פרוסותפרוסות לימוןפרוסות לימון3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות160אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל קצוץבצל קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית אדומה מיובשתשעועית אדומה מיובשת1206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי225אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק מעושן קצוץנקניק מעושן קצוץ1(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות370אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אורז לבןאורז לבן370אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Karthauserhof ריזלינג QbA Ruwer
Karthauserhof ריזלינג QbA Ruwer