עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד
עוף דרום הפצצה עם שעועית אדומה ואורז וירקות קולארד יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1771 קלוריות, 94 גרם חלבון ו-93 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 73% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-40 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל), הירוקים הדרומיים המושלמים (קייל, סלק, הירוקים של קולארד, חרדל) וירוק הדרום.
הוראות
1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
לשעועית והאורז: לילה לפני הבישול שמים את השעועית בסיר גדול ומוסיפים מים עד כיסוי. משרים לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כוס נקניק מעושן קצוץ
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ושוטפים לפני השימוש.
4
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצל, הנקניק, הנקניק, הסלרי, הפלפל והקפיצים תוך כדי ערבוב מספר פעמים עד שהירקות רכים אך לא שחומים. מערבבים פנימה את הקאיין ומבשלים דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מוסיפים את השעועית, 3 כוסות מרק העוף והעגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
מוסיפים את הטימין, המרווה ועלה הדפנה. מביאים את השעועית לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים את השעועית עד שהיא רכה אך לא רכה מדי, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
8
מסירים את עלי הדפנה. מתבלים את השעועית במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
מוציאים 1 כוס מהשעועית המבושלת ומועכים אותם. מחזירים אותם לסיר ומערבבים לאיחוד עם השעועית השלמה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
במהלך 20 הדקות האחרונות של בישול השעועית, מכינים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מערבבים את האורז, 2 כוסות מרק העוף הנותרות ו-2 כוסות מים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רק רך לכל אורכו, כ-20 דקות. שומרים על האורז והשעועית חמימים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מניחים את ציר החזיר בסיר גדול ומוסיפים רק מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים במכסה מעט ונותנים להתבשל עד שהבשר רך מאוד, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את ציר השינקן מהסיר ומוסיפים את הירוקים, הלימון, התימין, הרוטב החריף וקצת פלפל שחור גרוס טרי. מכסים במכסה מעט ומבשלים את הקולרדים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
כרוב ירוק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קליפות מלימון
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוציאים את הקולרדים מהסיר ושומרים את נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
לגרוס את הבשר מהקרס ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את בשר החזיר המגורר ומבשלים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מוסיפים את הקולרדים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
8
מוסיפים כמה כפות מנוזלי הבישול ומערבבים. מכבים את האש, מכסים ושומרים על חום.
9
לעוף: מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מערבבים את מרק העוף, החומץ, התיבול האיטלקי, אבקת השום והקאיין בתבנית אפייה. מתבלים את התערובת בקצת מלח ופלפל, מוסיפים את העוף ומערבבים לציפוי. מכסים את הכלי היטב בנייר כסף ואופים 30 דקות. שומרים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
מחממים את שמן הקנולה במטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט או ממלאים סיר כבד עד מחציתו בשמן קנולה ומחממים אותו ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוציאים את העוף מתבנית האפייה ומייבשים אותו. שומרים את הנוזל בתבנית האפייה. מטגנים את העוף בשמן עמוק רק עד להשחמה ופריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מסננים את נוזלי הבישול מתבנית האפייה לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
להגשה, מערבבים כמה נתזים של חומץ או רוטב חריף לתוך הירוקים. מזלפים מעט אורז על כל צלחת, מעלים את השעועית והקולרדים ומסיימים ב-2 ירכי עוף. כף רוטב העוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
כרוב ירוק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.