אם יש לכם חמאה, מרק עוף, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . מתכונים דומים: עוף ארטישוק ופסטה ברוטב שמנת לימון, קפליני עם סלמון ולימון-שמיר - וודקה רוטב, ו וודקה לימון עוף.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ומעבירים פסטה לקערה; מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עוף העונה עם 1 קמצוץ תיבול איטלקי ופלפל שחור; מקום בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
עוף צלוי בתנור עד שכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים עגבניות מיובשות ושום עד השום מתרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים מרק עוף וקורנפלור יחד בקערה עד מומס; מערבבים לתוך תערובת עגבניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
לציפוי כל המבורגר
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מערבבים מיץ לב ארטישוק, וודקה, ומיץ לימון לתוך תערובת מרק עוף; מבשלים עד מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים לבבות ארטישוק, עוף, 1 כפית תיבול איטלקי, פטרוזיליה, אורגנו; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
10
מערבבים פסטה וגבינת פטה 1/4 כוס לתוך תערובת עוף-ארטישוק ומבשלים עד פסטה הוא התחמם גבינת פטה הוא נמס, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
11
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מפזרים תערובת עם הנותרים 1/4 כוס גבינת פטה; מערבבים.