עוף ונקניק מניקוטי
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ונקניק מניקוטי. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית יש 48 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, בצל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו גבינת נקניקים מניקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי הקפיצו את הפטריות, הפלפלים והבצל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ומים.
מפזרים עוף עם בזיליקום ותיבול עוף. ממלאים עוף בקליפות מניקוטי לא מבושלות.
מורחים 1 כוס תערובת רוטב בכל אחד משני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים. מסדרים מניקוטי על רוטב; מפזרים נקניק.
יוצקים את הרוטב שנותר מעל; מפזרים גבינות.
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים. מכסים ואופים את הקדירה שנותרה בחום של 375 מעלות למשך 55-65 דקות או עד מבעבע ופסטה רכה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
לשימוש במניקוטי קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שהעוף והפסטה רכים.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.