עוף ועשב סיר פאי כד
כד פשטידת עוף ועשב דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חזה עוף, סלרי מהלב, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
שים את העוף ואת עלה המפרץ במחבת קטנה ולהוסיף מים, כמעט כדי לכסות את העוף. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ולגנוב את העוף עד מבושל דרך, כ 10 דקות.
הסר את העוף לצלחת. מסננים את המרק ושמורה
בינתיים, לחמם את שמן זית כתית, סיבוב של המחבת, בסיר מרק או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים, מכסים, ומבשלים 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם להזיע את הירקות.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים כדי לשמור על המניה ברתיחה נמוכה. קוביית העוף עלום ולאחר מכן מערבבים אותו לתוך המניה.
מוסיפים את האפונה, טרגון, טימין ופטרוזיליה.
במחבת קטנה על חום בינוני, להמיס את החמאה ולהקציף בקמח. מבשלים 1 דקה, ואז מערבבים אותו לתוך המרק כדי להתעבות.
הוסף את העוף המאופק המתוח ציד בלתי חוקי נוזלי כדי לשחרר את הרוטב זכור כי אתה הולך על עקביות thats עבה יותר מרק דק יותר תבשיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.