עוף ופאי סיר צמחוני
עוף ופאי סיר צמחוני הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירקות, קמח, קרום פאי פיט-ריץ®, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרום עוגה צלחת עמוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים נפלא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור.
בסיר 2 ליטר, לערבב מרק וקמח. מערבבים בירקות. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבעבע מעובה; מערבבים עוף. כפית לתוך 1 קרום קפוא. בעוד הקרום השני הוא עדיין במחבת קפוא, להסיר crimp עם סכין חדה.
הסר את הקרום מן המחבת ואת הקרום הקפוא במרכז במהופך על גבי עוגה מלאה.
תן להפשיר 10 דקות; קצוות crimp יחד.
חותכים 2 או 3 חריצים בקרום העליון. כיסוי קצה קרום עם מגן עוגה או רצועות לסכל.
אופים על גיליון עוגיות 25 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי הוא מבעבע.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.