קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף חובב השום

עוף חובב השום
עוף חובב השום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת פרמזן, פירורי לחם, פפריקה וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה טוב. נסו את ה-Wom Lover's Rub , את כריך הסטייק של חובבי השום ואת תבשיל הבקר של חובב השום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה, המלח אם רוצים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מלח טחוןמלח טחון
2 כוסות בגודל חטיף (4 אונקיות כל אחת) אפרסקים חתוכים לקוביות2 כוסות בגודל חטיף (4 אונקיות כל אחת) אפרסקים חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים חלב בקערה רדודה. טובלים את העוף בחלב, ואז מנערים בתערובת הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) צ'ילי ירוק קצוץיכול) צ'ילי ירוק קצוץ
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
קרם אמרטו לא חלבי בקירורקרם אמרטו לא חלבי בקירור
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק עלים, ירוק יער ואדום
3
מניחים עוף ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) צ'ילי ירוק קצוץיכול) צ'ילי ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
4
מערבבים את החמאה, השום ומיץ הלימון; לטפטף על העוף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
יכול) צ'ילי ירוק קצוץיכול) צ'ילי ירוק קצוץ
סחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובהסחלבים ואמנונים אכילים ונענע טרייה לא חובה
מלח כשר ופלפל שחור גרוסמלח כשר ופלפל שחור גרוס
5
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כפית טעם חמאה שקופה1/2 כפית טעם חמאה שקופה