המתכון ברוסקטה פלפל אדום עם Fetan מוכן בסביבות 16 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לך שמן זית, לחם, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
1
מערבבים פלפלים, גבינה, בצל, 1 כף. של השמן, שום ומיץ לימון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מברשת פרוסות לחם קלות עם הנותרים 3 כפות. שמן; מניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מטאטא 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד קלוי קלות משני הצדדים. למעלה כל פרוסת טוסט עם כ 1 כף. של תערובת הפלפל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.