קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף לימוני

עוף לימוני
אם יש לכם שמן זית, חמאה, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף לימוני, עוף לימון פיקטה, ו עוף לימון ואורזו.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים את הקמח בקערה רדודה. מתבלים את חזה העוף במלח, ולאחר מכן לחץ בעדינות לתוך הקמח כדי מעיל; לנער את הקמח העודף. מסדרים את העוף במחבת. מבשלים עד חום זהוב, 7 עד 10 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מוסיפים את היין הלבן ומיץ לימון. המשך לבשל עד שדי העוף כבר לא ורודים במרכז ונוזל הבישול מצטמצם בחצי, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מיץ לימוןמיץ לימון
יין לבןיין לבן
4
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
הסר את המחבת מחום, ומערבבים חמאה לתוך הרוטב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים רוטב על חזה העוף, ומקשטים עם צלפים ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
טריז לימוןטריז לימון
צלפיםצלפים
רוטברוטב