קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פטריות פראיות אנה

עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פטריות פראיות אנה
עוף מוקפץ ברוטב יין אלברינו עם פומי פטריות בר אנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 677 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.35 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם קמח, טימין, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 71%. נסו פומס אנה (תפוחי אדמה אנה), שאטובריאן קלוי עם יין אדום-הפחתת פטריות ופירה פום, ו פומס אנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות פ.מתבלים את העוף במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הקמח בקערה בינונית ומחפרים את העוף בתערובת. הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול עד שכמעט מעשן ומקפיצים את העוף ב -2 מנות עד להזהבה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים את העוף לתבנית אפייה ומסיימים את הבישול בתנור, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מסננים את כל כפות השמן מלבד 2 במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים עד רך. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את היין ומצמצמים עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים לבשל לעקביות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מקציפים פנימה את החמאה, הטרגון והאפונה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוציאים את העוף מהתנור ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה עד כמעט עישון, מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להזהבה ויבשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הטימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
יוצקים 2 כפות מהחמאה המובהרת למחבת ברזל ומחממים על אש גבוהה. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית בעיגולים קונצנטריים, חופפים את הפרוסות, מזלפים כל שכבה בחמאה, מתבלים במלח ופלפל ומורחים מעט מדוקסל הפטריות על פני כל המשטח. חזור על הפעולה כדי ליצור 4 עד 5 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מחממים את התבנית על גבי הכיריים עד שהחמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מעבירים את התבנית לתנור ואופים עד שתפוחי האדמה מזהיבים ורכים, 20 עד 25 דקות. לחץ על תפוחי האדמה עם מכסה סיר במהלך האפייה פעם או פעמיים כדי לשמור עליהם שטוחים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוציאים מהתנור ויוצקים עודפי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו לשבת 10 דקות לפני היפוך על מגש עגול.

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2תרנגולות שלמות, מרובעיםתרנגולות שלמות, מרובעים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרים, קצוצות דקפטריות קרים, קצוצות דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, מתובל עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור טחון טריקמח, מתובל עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה או קפואהאפונה טרייה או קפואה2(חוֹרֶף)טרגון טרי קצוץ דקטרגון טרי קצוץ דק3(חוֹרֶף)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואדוקסל פטריותדוקסל פטריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4largesתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק על מנדולינהתפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק על מנדולינה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2מקלותחמאה לא מלוחה, הובהרהחמאה לא מלוחה, הובהרה2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן אלברינויין לבן אלברינו