עוף מזוגג מייפל-חרדל
אם יש לכם שיני שום, חצאי חזה עוף, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף מזוגג מייפל-חרדל, עוף מזוגג מייפל-חרדל, ו עוף מזוגג מייפל-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים מרק, סירופ, טימין, ושום למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חומץ וחרדל; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת, ותערובת חרדל כפית על עוף.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד העוף נעשה.
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
מניחים מחבת על חום בינוני; לבשל תערובת חרדל 2 דקות או עד הנוזל הוא מתקתק, ערבוב לעתים קרובות.