עוף מזוגג משמש
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא הל טחון, סוכר חום, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מזוגג משמש, עוף מזוגג משמש, ו עוף מזוגג משמש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני ומשחימים את ירכי העוף משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
הסר את הירכיים עוף ולהניח בצד. במחבת החמה, מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהתרכך, כ 5 דקות.
יוצקים את חצאי משמש, רוטב צ 'ילי, סוכר חום, קינמון, הל, ג' ינג ' ר, ופלפל שחור לתוך בלנדר, ודופק כמה פעמים כדי מחית.
יוצקים את התערובת למחבת עם הבצל, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את הרוטב עד מעובה מעט, על 5 דקות. החזר את ירכי העוף לרוטב, ורוטב כפית על העוף. מבשלים עד שהעוף הוא רך וכבר לא ורוד בפנים, 15 עד 20 דקות.