קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף מזוגג משמש

עוף מזוגג משמש
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא הל טחון, סוכר חום, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו עוף מזוגג משמש, עוף מזוגג משמש, ו עוף מזוגג משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני ומשחימים את ירכי העוף משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את הירכיים עוף ולהניח בצד. במחבת החמה, מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים את חצאי משמש, רוטב צ 'ילי, סוכר חום, קינמון, הל, ג' ינג ' ר, ופלפל שחור לתוך בלנדר, ודופק כמה פעמים כדי מחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
רוטב צ ' ילירוטב צ ' ילי
הלהל
קינמוןקינמון
משמשמשמש
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
יוצקים את התערובת למחבת עם הבצל, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את הרוטב עד מעובה מעט, על 5 דקות. החזר את ירכי העוף לרוטב, ורוטב כפית על העוף. מבשלים עד שהעוף הוא רך וכבר לא ורוד בפנים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים עוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב