עוף מטוגן בצל הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח כשר, בצל, מרווה קרועה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -33 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה מצוין. הבצל שלי" מטוגן " עוף, בצל מטוגן עוף, ו מטוגן-עוף-כבד ומוקפץ-בצל פו בויז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הקציפו את הביצים, 1 כף פפריקה, 1 כפית קאיין ו -4 כפיות מלח בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החלב, הפטרוזיליה, המרווה והשום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 ענף רוזמרין
3
פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/8 אינץ ' בעזרת מנדולינה או סכין. מפרידים את הטבעות ומוסיפים לתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוסיפים את העוף, הופכים לפיזור החומרים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בתבנית אפייה רדודה, מערבבים את הקמח, הנותרים 1 כף פפריקה 1/2 כפית קאיין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה. מרימים כל חתיכת עוף מתערובת החלב, מגלגלים בתערובת הקמח ומניחים על המדף. לאחר שכל החלקים מקומחים, טובלים מחדש בתערובת החלב ולוחצים חלק מהבצל ועשבי התיבול על העוף. לאחר מכן, לוחצים את הבצלים על העוף כדי להחזיק אותם במקומם, מגלגלים שוב את העוף בקמח, לוחצים בחוזקה כך שהבצל יהפוך לחלק מהלחם. (אפשר לטבול שוב פעם שלישית כדי להוסיף עוד בצל, אם תרצו.) הניחו את חתיכות העוף המצופות בצל על המדף.
מחממים כ-3/4 אינץ ' של שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את העוף ומטגנים, מכוונים את האש לפי הצורך, עד להזהבה מצד אחד, 8 עד 10 דקות. הופכים בעזרת מלקחיים ומבשלים עד שהעוף מזהיב בכל הגוף ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות, בערך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.