קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 33 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

עוף מטוגן בצל

עוף מטוגן בצל
עוף מטוגן בצל הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מלח כשר, בצל, מרווה קרועה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -33 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה מצוין. הבצל שלי" מטוגן " עוף, בצל מטוגן עוף, ו מטוגן-עוף-כבד ומוקפץ-בצל פו בויז דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
הקציפו את הביצים, 1 כף פפריקה, 1 כפית קאיין ו -4 כפיות מלח בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החלב, הפטרוזיליה, המרווה והשום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
פורסים את הבצלים לטבעות בעובי 1/8 אינץ ' בעזרת מנדולינה או סכין. מפרידים את הטבעות ומוסיפים לתערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוסיפים את העוף, הופכים לפיזור החומרים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
בתבנית אפייה רדודה, מערבבים את הקמח, הנותרים 1 כף פפריקה 1/2 כפית קאיין, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה. מרימים כל חתיכת עוף מתערובת החלב, מגלגלים בתערובת הקמח ומניחים על המדף. לאחר שכל החלקים מקומחים, טובלים מחדש בתערובת החלב ולוחצים חלק מהבצל ועשבי התיבול על העוף. לאחר מכן, לוחצים את הבצלים על העוף כדי להחזיק אותם במקומם, מגלגלים שוב את העוף בקמח, לוחצים בחוזקה כך שהבצל יהפוך לחלק מהלחם. (אפשר לטבול שוב פעם שלישית כדי להוסיף עוד בצל, אם תרצו.) הניחו את חתיכות העוף המצופות בצל על המדף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מחממים כ-3/4 אינץ ' של שמן צמחי בטיגון עמוק או במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את העוף ומטגנים, מכוונים את האש לפי הצורך, עד להזהבה מצד אחד, 8 עד 10 דקות. הופכים בעזרת מלקחיים ומבשלים עד שהעוף מזהיב בכל הגוף ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 160 מעלות, בערך 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
ויינגוט דארטינג דורקהיימר נוננגרטן קבינט ריזלינג (1 ליטר)
דורקהיימר הוכבן קבינט ריזלינג הוא יין עשיר ומחניק. יש השערה קלה של בוטריטיס, וכמה טאנינים נובי, אבל ההשפעה הכוללת נמכרת המשרד