עוף מטוגן כבש עם רוטב מחבת יין לבן
עוף מטוגן כבש עם רוטב מחבת יין לבן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חלב, פלפל קאיין, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף מטוגן כבש עם רוטב מחבת יין לבן, עוף עם רוטב יין לבן, ו עוף מטוגן צלעות כבש עם רוטב שמנת.
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
חותכים את הבשר עם התבואה לתוך 1/2-פרוסות עבות. מתבלים כל חתיכה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים את הקמח במחבת עוגה ומערבבים את אבקת השום ופלפל קאיין.
מניחים את הביצים במחבת עוגה נפרדת ומכים. לדלות את הבשר משני הצדדים בביצה, ולאחר מכן את הקמח. חזור עם כל חתיכות הבשר. (שמור את שאר הקמח לרוטב המחבת.)
מניחים את הבשר על צלחת ולאפשר לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות לפני הבישול.
מניחים מספיק שמן צמחי כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת 12 אינץ ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן מתחיל לנצנץ, מוסיפים את הבשר בקבוצות, נזהרים לא צפיפות המחבת. מבשלים כל חתיכה משני הצדדים עד חום זהוב, כ 4 דקות בכל צד.
הסר את הטלה למדף תיל להגדיר במחבת חצי גיליון ומניח בתנור כדי להישאר חם בעוד החתיכות האחרות מוכנות. חזור על הפעולה עד שכל הבשר יושח.
מוסיפים את שמן הירקות למחבת.
מוסיף את היין הלבן כדי deglaze המחבת ולהפחית בחצי.
לטאטא ב 2 כפות של הקמח השמור. ואז להקציף חרדל דיז ' ון ואת מלאי הירקות. המשך לטאטא עד שהרוטב מגיע לרתיחה ומתחיל להתעבות.
מוסיפים את החלב ואת הקורנית ומקציפים עד לרוטב את החלק האחורי של כף עץ, 5 עד 10 דקות. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.