קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף מטוגן סטייק III

עוף מטוגן סטייק III
עוף מטוגן סטייק III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין, סטייק צ'אק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו סטייק עוף מטוגן, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה רדודה, לשלב 2 כוסות של קמח, מלח ופלפל קאיין; להפריש. בקערה, להכות יחד ביצים ונשאר 1/2 כוס קמח. לדפוק סטייקים שטוח עם פטיש בשר. לדלות את הסטייקים הראשונים בתערובת הקמח, ולאחר מכן לתערובת הביצה, ולאחר מכן בחזרה לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. מטגנים את הסטייקים המצופים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר ממחבת, לנקז, ולשמור על חם.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השמן, ואז מערבבים את שאריות קמח מתובל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הסר מהחום ומערבבים בחלב, מלח שום, מלח סלרי, אבקת צ ' ילי ובוליון בקר. חזור לחום והבא לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.