עוף אידיוט יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 260 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שיני שום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון צלוי עם תיבול תוצרת בית אידיוט והשתקפות על נתינה, סלמון צלוי עם רוטב ג'מייקני ביתי, ו עוף מטומטם. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פלפלים, בצל ירוק, זנגביל, שום, טימין, allspice, אגוז מוסקט, סוכר חום, רוטב סויה, גרידת לימון ומיץ, שמן זית, 2 כפיות פלפל שחור, ו 1 כף מלח כשר בקערת העבודה של מעבד מזון או צנצנת של בלנדר. תערובת עד purée מחוספס נוצר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים תרנגולות בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים מרינדה על תרנגולות ולהפוך עד מצופה היטב. מחלקים עוף ומרינדה בין שתי שקיות רוכסן בגודל גלון, או במקום בתבנית אפייה גדולה לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תלת עצות, גזוז
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מניחים כל גרגרי allspice ועלי דפנה בשקית רוכסן מנעול בגודל גלון ולמלא במים. לקרר עוף ביי משאיר לפחות 10 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
כאשר מוכן לבשל, להסיר עוף משקיות, לאפשר מרינדה עודף לטפטף, ולהעביר צלחת גדולה. חצי ארובה קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ועורמים את הגחלים על קיר אחד של גריל קומקום. לחלופין, הגדר את המבערים השמאליים ביותר של גריל גז לחום בינוני-גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. הגדר פתחי אוורור ומכסה עד חצי פתוח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מסננים עלי מפרץ allspice ופירות יער במסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מורחים 2 / 3rds של עלי דפנה באופן שווה על הצד הקריר של הגריל (זה בסדר אם כמה גרגרי allspice ליפול דרך) בתבנית גדולה מספיק כדי להתאים את התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונת שלג, מופשרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
להניח את התרנגולות על המפרץ משאיר את העור בצד עם הרגליים הצביע לכיוון הצד החם יותר של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונת שלג, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מניחים 1/3 של עלי המפרץ הנותרים מעל הצד החם של גריל ומיד לכסות, עם פורקן מעל העוף. לבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
מכסה פתוח ומניחים חצי מעלי המפרץ הנותרים וגרגרי יער על הצד החם של הגריל ישירות מעל הגחלים. מיד לכסות ולבשל עוד 15 דקות. מכסה פתוח, להוסיף 15 גחלים חדשים לערימה של גחלים חמים, ואז למקם את עלי המפרץ הנותרים גרגרי allspice בצד חם של הגריל ישירות מעל הגחלים. מכסים וממשיכים לבשל עד החלק הכי מגניב של חזה העוף רושם 63° על מדחום קריאה מיידית, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי Allspice
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
11
לחשוף גריל ולחכות חמש דקות עד גחלים הם חמים שוב (אם באמצעות גריל גז, להגדיל את החום גבוה). בזהירות להרים את העוף מעל עלי המפרץ ולהעביר אותו לצד החם של עור הגריל למעלה. באמצעות מלקחיים, לזרוק את עלי המפרץ לתוך הגריל ישירות על הגחלים או המבערים, כך שהם מעשנים. מבשלים את העוף עד חרוך קלות, על 3 דקות. עוף הפוך ולהמשיך לבשל עד העור הוא פריך חרוך ומגניב חלק של השד רושם 150 עד 68° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת