עוף ממולא (פירה)
עוף ממולא (פירה) נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Fetan ובייקון ממולאים עוף עם פירה בצל, Morels ממולא פירה שמנת, ו Poblanos ממולא גבינת עיזים פירה.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בסיר בינוני, מוסיפים את תפוחי האדמה ומספיק מים קרים כדי לכסות, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 15 דקות.
לנקז, ואז להחזיר את תפוחי האדמה לסיר.
מוסיפים את החלב, 2 כפות חמאה וגרידת לימון ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את תפוחי האדמה למשטח עבודה, לשטח לתוך עגול אפילו לחתוך לרבעים.
הפעל את האצבעות מתחת לעור של כל חזה עוף כדי להפריד אותו מן הבשר.
מניחים 1/4 של תפוחי אדמה מתחת לעור של כל שד, לחיצה בעדינות כדי להפיץ באופן שווה.
מניחים את העוף הממולא במחבת צלייה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים עד מכרז והמיצים לרוץ ברור, כ 40 דקות.
מעבירים את העוף למגש. מערבבים את מיץ לימון, פטרוזיליה הנותרים 2 כפות חמאה לתוך מיצי המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה. כפית את הרוטב על העוף ומגישים.