עוף מצופה כמון עם Cotija ורוטב מנגו-שום עם בצל ירוק פסטו פירה
עוף מצופה כמון עם Cotijan ורוטב מנגו-שום עם בצל ירוק פסטו מחית תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1791 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 87g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 1 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. נסו פירה בצל ירוק, פירה שום & תפוחי אדמה בצל, ו וואסאבי ופירה בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את כל הכמון, מיץ לימון, 1/2 כוס שמן זית, דבש ופלפל בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
זרעי כמון
שמן זית
פלפל
דבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
2
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. כיסוי, ולשרות במשך 1 שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר עוף מן המרינדה ולנגב את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
עוף שלם
6
מערבבים את כמון הקרקע, cotija, מלח, ופלפל בקערה קטנה. אבק את העוף בצד העור עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
עוף שלם
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מניחים את העוף, צד העור למטה, במחבת ומבשלים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. להתהפך ולמקם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד רק מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מגישים טפטף עם רוטב שום מנגו עם פירה בצל ירוק פסטו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
תפוח אדמה
שום
מנגו
פסטו
רוטב
11
מערבבים ציר עוף, פלפל, ושום בסיר בינוני ומבשלים עד מופחת 3 כוסות. מסננים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
פלפל
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
12
מניחים הן vinegars בסיר בינוני נפרד ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מוסיפים את מחית הסוכר והמנגו, ומפחיתים עד שהרוטב מכסה את גב כף עבה.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגו
רוטב
סוכר
14
מוסיפים את ציר העוף מופחת ומבשלים במשך 10 דקות על אש בינונית עד מעובה, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
15
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
16
מסננים היטב לרוץ דרך טחנת מזון לתוך קערה גדולה. מערבבים בחמאה ושמנת ומערבבים עד בשילוב. מערבולת בפסטו בצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
חמאה
קרם
פסטו
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
מערבבים זרעי דלעת, שום, תרד וכוסברה במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
עלי וגבעולי כוסברה
תרד
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
18
מוסיפים בצל ירוק ומיץ ליים, ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
מיץ ליים
19
עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
20
מוסיף את הפרמזן, דבש, מלח ופלפל, ודופק כמה פעמים עד בשילוב.