עוף מרסלה קל
אם יש לכם פטריות, בצל ירוק, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו עוף מרסלה קל, עוף מרסלה קל, ו עוף מרסלה קל (מתכונים דומים).
הוראות
עוף מטגן במחבת גדולה במשך 15 עד 20 דקות, או עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
מוסיפים בצל ירוק ופטריות וקמח עד רך, ואז מוסיפים יין מרסלה ומביאים לרתיחה.
מרתיחים במשך 2 עד 4 דקות, תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים שמנת וחלב ומבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.