עוף עם חמאת לימון
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב ווסטרשייר, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. וזה טוב. נסו חמאה לימון עוף ועוף עשב לימון, עוף עם חמאת לימון, ו עוף עם חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את החמאה בתבנית אפייה 9x9 אינץ', ולהמיס בתנור.
הסר מהחום, ומערבבים ברוטב סלט איטלקי, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר.
מסדרים את טנדרלוין העוף בתבנית האפייה, ציפוי בתערובת החמאה המומסת. מתבלים את שני הצדדים של עוף עם פלפל לימון, מלח שום ואבקת בצל.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.