עוף פיקטה דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מניית עוף, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עוף העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה עם 3 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים 2 חתיכות של עוף ומבשלים במשך 3 דקות. כאשר העוף הוא השחמה, להעיף ולבשל בצד השני במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר והעברה לצלחת. להמיס 2 כפות יותר חמאה ולהוסיף עוד 2 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים את 2 חתיכות האחרות של עוף וחום שני הצדדים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
חמאה
שמן בישול
5
הסר מחבת מחום ולהוסיף עוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
לתוך המחבת להוסיף את מיץ לימון, מלאי וצלפים. חזור לתנור ולהביא לרתיחה, גירוד חתיכות חומות מהמחבת עבור טעם נוסף. בדוק לתיבול. להחזיר את כל העוף למחבת ומבשלים במשך 5 דקות.