קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף פלורנטין פסטו

עוף פלורנטין פסטו
אם יש לכם עלי תרד, גבינת רומנו, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוף פלורנטין פסטו, פסטה עוף פלורנטין פסטו, ו עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שום, מטגנים במשך 1 דקה; ואז מוסיפים עוף ומבשלים במשך 7 עד 8 דקות בכל צד. כאשר העוף קרוב להיות מבושל דרך (כבר לא ורוד בפנים), להוסיף תרד וטגן כולם יחד במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תרדתרד
שוםשום
3
בינתיים, להכין רוטב אלפרדו על פי הוראות החבילה. כאשר סיים, מערבבים ב 2 כפות פסטו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
פסטופסטו
4
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים עוף / תערובת תרד לפסטה, ומערבבים ברוטב פסטו / אלפרדו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
עוף שלםעוף שלם
תרדתרד
פסטהפסטה
פסטופסטו
6
מערבבים היטב, למעלה עם גבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה