עוף פלורנטין פסטו
אם יש לכם עלי תרד, גבינת רומנו, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוף פלורנטין פסטו, פסטה עוף פלורנטין פסטו, ו עוף צלוי ועגבניות פסטו ספגטי פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים שום, מטגנים במשך 1 דקה; ואז מוסיפים עוף ומבשלים במשך 7 עד 8 דקות בכל צד. כאשר העוף קרוב להיות מבושל דרך (כבר לא ורוד בפנים), להוסיף תרד וטגן כולם יחד במשך 3 עד 4 דקות.
בינתיים, להכין רוטב אלפרדו על פי הוראות החבילה. כאשר סיים, מערבבים ב 2 כפות פסטו; להפריש.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז.
מוסיפים עוף / תערובת תרד לפסטה, ומערבבים ברוטב פסטו / אלפרדו.
מערבבים היטב, למעלה עם גבינה ומגישים.