ראגו עוף תוצרת בית
אם 56 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ראגו עוף תוצרת בית עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 305 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שום, עוף, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ראגו עוף, עוף ונקניקיות רגון, ו ירקות האביב-Ragout עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית למחבת sautee 3 ליטר או גדול יותר. חתיכות עוף מלח ופלפל ולאחר מכן בזהירות להוסיף אותם למחבת חמה. חום משני הצדדים, בערך 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף מבושל חלקית לצלחת או לסכל פח.עם שמן וחתיכות משחי עדיין במחבת, מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים קלות עם מלח ופלפל ואז בצל, ערבוב עד תפוחי אדמה משחימים ובצל מתרכך. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות מרוסקות, מערבבים לשלב ואז מוסיפים עוף מבושל חלקית יושב ברוטב ותפוחי אדמה.
מניחים בתנור ואופים במשך 50-60 דקות עד העוף רך מבושל דרך.
להסיר ולהגיש עם עוף ורוטב או מעל פסטה מבושלת.