קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף פריך וסלט תפוחים

עוף פריך וסלט תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פריך סלט תפוח. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 152 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחים, מפות, שמן זית, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תפוח פריך וסלט קולרבי, סלט צימוקים ואגוזים פריכים, ו סלט תרד תפוחים עם שקדים פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
על שלוש צלחות קטנות, להקים את תחנות החפירה: הקמח על אחד, הביצה שטפו עם 1 כף מים על אחר, ואת breakrumbs על השלישי. מתבלים את הקמח עם 1/4 כפית מלח, ואת פאנו עם 1/2 כפית מלח. יבש את השדיים עוף ביסודיות עם מגבות נייר עד דביק. לדלות תחילה בקמח ולנער את עודף, ואז לתוך תערובת הביצה, המאפשר עודף לטפטף, ולבסוף בפירורי הלחם, לחיצה בעדינות לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד הזהב, ואז להעיף ולסיים בישול, 8-10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מסננים על מגבות נייר, מאפשרים להתקרר במשך כמה רגעים, ואז לחתוך לרצועות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
בעוד העוף מבשל, לטאטא יחד את חלב החמאה, מיונז, חומץ, ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הניחו את החסה על מגש והתפזרו עם התפוחים והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
לשימור,לשימור,
7
הנח את העוף מעל, טפטוף עם רוטב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות