עוף פרמזן פריך עם פסטה כרובית שמנת
עוף פרמזן פריך עם פסטה כרובית שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חלב, חזה עוף, עוף בפרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פסטה עוף בגבינת פרמזן, פסטה שמנת פרמזן עם עוף ופטריות, ו עוף פריך עם רוטב איטלקי שמנת ופסטה עניבת פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל כרובית קפוא לפי הוראות על החבילה.
מניחים כרובית מבושלת במעבד מזון. מכסים; תהליך עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. תניח בצד.
ב 2-ליטר סיר כבד, מערבבים מים חמים, 1 1/2 כוסות חלב, 2 כפות של החמאה, ואת תערובת הרוטב פסטה לא מבושלת (מתוך קופסת עוזר עוף).
חום רק לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; רתיחה חשופה כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז.
מוסיפים כרובית ואפונה קפואה לפסטה. לבשל 2 דקות יותר. תתחמם.
חותכים כל חזה עוף ל 3 עד 5 פרוסות, מחזיק סכין בזווית. (פרוסות צריך להיות על 1/2 אינץ ' עבה.)
מניחים עוף בקערה בינונית או שקית פלסטיק לאחסון מזון.
יוצקים 1 כף חלב על עוף כדי להרטיב.
הוסף פירורים מתובלים (מתיבת עוזר עוף); עוף מעיל עם פירורים.
ב 10-או 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום שנותר 2 כפות חמאה ושמן על חום בינוני עד החמאה נמסה. בזהירות להוסיף עוף; לבשל 4 עד 6 דקות או עד חום זהוב על הקרקעית. להפחית את החום בינוני נמוך. הפוך עוף; לבשל 4 עד 6 דקות יותר או עד חום זהוב כבר לא ורוד במרכז.