עוף צלוי קלאסי עם רוטב
עוף צלוי קלאסי עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, קורנית, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי קלאסי ורוטב, הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן העוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים את החמאה ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) בקערה קטנה. לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מניחים גזר, סלרי ובצל בשכבה אחת במחבת צלייה.
מניחים עוף, חזה למעלה, על גבי ירקות.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 20 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים, להסיר עוף מחבת, הטיה מעט כדי לנקז מיצים.
הסר ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מילואים.
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top במדד זכוכית 2 כוס.
יוצקים יין לתוך שקית; להוסיף טיפות מחבת.
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את הפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים תערובת יין ומרק למחבת; מבשלים 10 דקות מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר ירקות מחבת באמצעות כף מחוררת; להשליך.
מערבבים קמח ומים בקערה קטנה, ערבוב עם להקציף כדי ליצור slurry; להוסיף slurry ו 1/4 מלח כפית למחבת, ערבוב כל הזמן. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
הסר את העור מן העוף; להשליך. לגלף עוף, ולהגיש עם רוטב.