עוף צלוי קלאסי עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, קורנית, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי קלאסי ורוטב, הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן העוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
בשר
3
מערבבים את החמאה ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) בקערה קטנה. לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
לשפשף תיבול יבש
עוף שלם
חמאה
פלפל
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
קערה
4
מניחים גזר, סלרי ובצל בשכבה אחת במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מניחים עוף, חזה למעלה, על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
6
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 20 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים, להסיר עוף מחבת, הטיה מעט כדי לנקז מיצים.