קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

עוף צלוי קלאסי עם רוטב

עוף צלוי קלאסי עם רוטב
עוף צלוי קלאסי עם רוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין, קורנית, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי קלאסי ורוטב, הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי, ו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוף, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן העוף; לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השדיים ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
3
מערבבים את החמאה ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) בקערה קטנה. לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר ועל שדיים ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
4
מניחים גזר, סלרי ובצל בשכבה אחת במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים עוף, חזה למעלה, על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
6
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ואפה 20 דקות נוספות או עד שהוכנס מדחום בחלק הבשרני של רשם הירך 17
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
באמצעות מלקחיים או כפפות גומי מבודדים, להסיר עוף מחבת, הטיה מעט כדי לנקז מיצים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
9
בואו לעמוד 15 דקות.
10
הסר ירקות מחבת עם כפית מחוררת; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
11
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק zip-top במדד זכוכית 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
12
יוצקים יין לתוך שקית; להוסיף טיפות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). חותם תיק; לחתוך בזהירות את הפינה התחתונה של התיק.
14
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
15
להחזיר ירקות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
מוסיפים תערובת יין ומרק למחבת; מבשלים 10 דקות מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
הסר ירקות מחבת באמצעות כף מחוררת; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
18
מערבבים קמח ומים בקערה קטנה, ערבוב עם להקציף כדי ליצור slurry; להוסיף slurry ו 1/4 מלח כפית למחבת, ערבוב כל הזמן. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
19
הסר את העור מן העוף; להשליך. לגלף עוף, ולהגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב