הסמקת עוף רימונים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 488 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, מלח, בטטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. 22 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מדהים ציון של 69%. מתכונים דומים: מסמיק פסטה שיער מלאך עם עוף, מימוזה מסמיקה, ו מסמיק אגסים.
הוראות
1
מסדרים בטטות וחתיכות עוף בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ רימונים, חומץ שרי, שמן זית, סוכר חום, ג ' ינג ' ר, שום ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
מלח ופלפל
חתיכות עוף
חומץ שרי
בטטה
סוכר חום
שמן זית
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
2
יוצקים מעל עוף ובטטות. מכסים, ומשרים במשך 1 עד 2 שעות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
עוף שלם
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד שעוף ובטטה מבושלים. מבשלים עם מיצי בישול מספר פעמים בזמן הבישול.