ערמון, בייקון ומילוי חמוציות
אם יש לך על 1 שעה ו 20 דקות כדי לבלות במטבח, ערמונים, בייקון & מלית חמוציות יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 68 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, פריחה unsmoked בחזרה בייקון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ערמון, חמוציות, כרישה מלית, מילוי ג'בטה ערמונים ובייקון, ו ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס.
הוראות
משרים את החמוציות בנמל במשך שעה. מטגנים את הבצל והבייקון בעדינות בחמאה, עד שהבצל רך ובייקון מבושל.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה בערך.
להתקרר מעט, ולאחר מכן לערבב עם כל החומרים הנותרים, כולל חמוציות ונמל, הוספת ביצה מספיק כדי לאגד אני מוצא את זה הכי קל להשתמש בידיים שלי. מטגנים ידית של מלית בחמאה קטנה, לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
כדי לבשל: המילוי הזה יכול להיות אפוי בצלחת, או התגלגל לתוך כדורים כי יהיה פריך מבחוץ ולח בפנים. כדי לאפות, לחץ על המילוי לתוך מנה משומנת אטומה בשכבה כי הוא סביב 4 ס " מ עבה.
אופים ב 190C / גז 5 / מאוורר 170C במשך כ 40 דקות, עד השחמה ו, במקרה של sausagemeat מלית, מבושל ישר דרך. לחלופין, לגלגל לתוך כדורים כי הם על 4cm בקוטר. צולים את כדורי המילוי בשומן חם (הם יכולים להיות תחובים סביב טורקיה או לעשות בתוך פח צלייה משלהם) במשך 30-40 דקות, עד פריך יפה השחמה בצד החיצוני.