קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

פאבלובה פרפיטס

פאבלובה פרפיטס
צריך קינוח צמחוני? פבלובה פרפיטס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 503 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שעועית וניל, אבקת סוכר, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 20%. מתכונים דומים: פאבלובה פרפיטס, אפרסק ופטל פבלובה פרפיטים, ו פבלובה.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך חדה, שעועית וניל מפוצלת פתוחה לאורכה. השתמש בסכין כדי לגרד את הזרעים השחורים הזעירים לקערה קטנה; תרמיל מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים לקערה את אבקת הסוכר ו -1 כף הקצפת ומערבבים היטב להפרדת זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
דבש הדריםדבש הדרים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים תרמיל וניל לחלוטין לחצי לאורכו. במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר, שלבו חצאי תרמיל וניל, סוכר מגורען ויין. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד להפחתה של כ-1/3 כוס, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
תן לתערובת להתקרר מעט; מחק חצאי תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
5
מערבבים פירות יער לתערובת יין במחבת. מצננים תערובת פירות יער במקרר למשך 15 דקות לפחות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בינתיים, בקערה הגדולה של מערבל חשמלי, שלבו תערובת קרם וניל ושמנת הקצפה שנותרה. מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מקפלים מרנגים לתערובת קצפת. בכוס של 12 גרם, שכבה 1/8 מתערובת פירות היער, 1/8 מתערובת הקצפת ו -1 / 8 מהפיסטוקים. חזור על שכבות העליון עם כמה פירות יער טריים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת1 כוס אפונה טרייה קלופה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
8
שכבת מרכיבים באותו סדר ב 3 כוסות נוספות.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.