פאד סרטנים עם מחבת אחת
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן חמניות, נבטים, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: איך להכין פאד תאי (תאילנדית צמחונית ), Pad Phai (הידוע גם בשם Pad Thai Pie), ו פאד תאי טבעוני עם רוטב בוטנים תאילנדי.
הוראות
יוצקים קטלים של מים רותחים על האטריות ומכסים במשך 10 דקות. בינתיים, לערבב יחד את הסרטנים וג ' ינג ' ר.
מחממים 1 כפית שמן במחבת גדולה שאינה מקל ומטגנים את הסרטנים ג ' ינג ' ים על חום גבוה במשך 2 דקות עד ורוד. עצה לקערה. החזירו את המחבת לחום והוסיפו עוד שמן כפות. כאשר חם, לשפוך את הביצים מכות, מתפשט כדי ליצור שכבה אפילו. מבשלים עד שנקבע, ואז להרים מתוך המחבת, בערך לגרוס עם סכין ולהניח בצד.
מחממים את השמן שנותר במחבת ומטגנים את נבטי השעועית, בוק צ 'וי ובצל האביב במשך 2 דקות או עד הבוק צ' וי מתרכך. להחזיר את הסרטנים, אטריות, ביצים ורוטב סויה למחבת, זורק לשלב.
מגישים מיד עם רוטב צ ' ילי מתוק קרקרים סרטנים, אם אתה רוצה.