פאדג'שלוליות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו פאדג'שלוליות, פאדג'שלוליות, ו שלוליות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
קרם חמאה, חמאת בוטנים וסוכרים לבנים וחומים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים
חמאה
קרם
4
מערבבים ביצה 1/2 כפית וניל. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת מוקרם. לעצב את הבצק לתוך 48 כדורים, 1 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
5
מניחים כל כדור בתא אחד של פח מאפין מיני.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס מיני
6
למילוי, לשים שבבי שוקולד בדוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים בחלב ווניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
וניל
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
7
אופים במשך 14 עד 16 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
הסר מהתנור ומיד לעשות בארות במרכז כל באמצעות baller מלון. מגניב במחבת במשך 5 דקות. ואז להסיר בזהירות מתלים חוט. באמצעות כוס מדידה למלא כל פגז עם תערובת שוקולד. למעלה עם חצי פקאן.