פאדג'תחתית שוקולד שכבת פאי
פאדג'תחתית שוקולד שכבת פאי דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מיוחד של הרשי, חלב, ללא חלב מוקצף ציפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגת שכבות פאדג'שוקולד הטובה ביותר אי פעם, עוגת שכבות פאדג'שוקולד הטובה ביותר אי פעם, ו כמהין שוקולד לבן ועוגת שכבות פאדג'שוקולד.
הוראות
מניחים 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס ו -2 כפות חלב בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל 30 שניות בגובה (100%); מערבבים. במידת הצורך, מיקרוגל 15 שניות נוספות בכל פעם, תוך ערבוב לאחר כל חימום, עד להמסת הצ ' יפס והתערובת חלקה בעת ערבוב.
מורחים על תחתית הקרום. מקררים תוך כדי הכנת השלב הבא.
מניחים מרשמלו, הנותרים 2/3 כוס שוקולד צ ' יפס הנותרים 1/4 כוס חלב בסיר קטן. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהמרשמלו נמס והתערובת מתמזגת היטב.
מעבירים לקערה גדולה נפרדת; מגניב לחלוטין.
מערבבים 2 כוסות מוקצפות לתערובת שוקולד מקוררת; מורחים 2 כוסות תערובת על שוקולד בקרום. מערבבים את יתרת הקצפת שנותרה ואת תערובת השוקולד שנותרה; מורחים על פני העוגה.
לכסות; להקפיא כמה שעות או עד המשרד.
מקשטים לפי הצורך. כיסוי; להקפיא את העוגה שנותרה.