פאי אוכמניות קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות קפוא. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2175 קלוריות. אם יש לך קמח טפיוקה, גרידת תפוז, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו עוגת פירורים אוכמניות, פרוזן יוגורט אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את פירות יער יבש לטפוח. מחית חצי מהאוכמניות בקערה קטנה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, מלח וקמח טפיוקה.
מוסיף את האוכמניות מחית, מיץ תפוזים גרידת תפוזים ומערבבים לשלב.
תן לתערובת לשבת במשך 15 דקות. מקפלים פנימה את כל הגרגירים.
קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מניחים את תערובת אוכמניות לתוך לסכל ומניחים במקפיא עד מוצק, כ 6 עד 8 שעות.
לאחר המילוי קפוא, להסיר מן רדיד אלומיניום לעטוף בניילון לעטוף ולאחסן בשקית מקפיא עד 3 חודשים.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
פרוס את החלק הראשון של הבצק ומניח לתוך מחבת פאי 9 אינץ', מוודא שהבצק מגיע לשפת מחבת הפאי. עודף לקצץ, במידת צורך. דקור את התחתית והצדדים במזלג והנח בצד. פרוס את פיסת הבצק השנייה וחותך לרצועות רחבות 1/8 אינץ 'שאורכן לפחות 10 אינץ'. שימוש בסרגל שהוא 1 1/8 אינץ ' רחב, להניח את הסרגל על הבצק בקצה 1 ולהתגלגל על פני הבצק באמצעות קצה הסרגל כפי שאתה הולך לחתוך את הבצק.
הסר את מילוי הפאי הקפוא מהמקפיא והנח את הבצק המוכן במחבת. מברשת קלה את קצה הקרום עם חלמון הביצה.
מניחים 4 רצועות בצק על החלק העליון של המילוי אופקית, ומשאירים כמות אפילו של מקום בין כל רצועה. מקפלים בחזרה 2 רצועות לסירוגין ולהניח רצועה אחרת באמצע העוגה, בניצב לרצועות האחרות. להחזיר את הרצועות כי הם הניחו בחזרה למיקום המקורי שלהם. לאחר מכן, מקפלים בחזרה את 2 רצועות אחרות ולהניח רצועה בצד שמאל של הרצועה המאונכת במרכז. להחזיר את הרצועות כי הם הניחו בחזרה למיקום המקורי שלהם לחזור על הצד השני של רצועת בניצב, קיפול בחזרה את אותן 2 רצועות כפי שעשית בצד השני. ברגע שיש לך סריג, מברשת את כל רצועות הבצק עם חלמון הביצה, לקצץ בצק עודף רצועות קמצוץ קצה הקרום כדי לאטום.
מניחים על המדף התחתון של התנור ואופים במשך כ 1 שעה 15 דקות. העוגה צריכה לבעבע קלות בקצוות. אם הסריג אינו משחימים מספיק במרכז, למקם תחת broiler במשך 1 עד 2 דקות.
מניחים את העוגה על מדף ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, כ 1 1/2 עד 2 שעות.