תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אפרסק אוכמניות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גלידה, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת פירורים אוכמניות, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להזיז את מתלה התנור לשלישי התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חצי הצידה; מכסים אותו במגבת או בניילון נצמד כדי למנוע ממנו להתייבש. על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 10 אינץ'. באופן רופף לעטוף את הבצק עגול מעל המערוך ולהעביר למחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק על הקרקעית ועל צדי המחבת. לקצץ את הקצוות כ 1/2 אינץ'.
חותכים 2 או 3 (2 אינץ') פתחי אוורור בחלק העליון של העוגה מברשת עם זיגוג הביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
שים את העוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב והמיצים מבעבעים דרך פתחי האוורור, 50 עד 60 דקות. מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום אם הם חומים מהר מדי. מגניב על מדף לפני ההגשה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיף את חלמון ביצה ומים קרח ולעבוד את זה בידיים שלך. (או לעשות את כל הדבר במעבד מזון, פועם כמה פעמים לשלב את החומרים יבשים, ואז פועם בחמאה, ולאחר מכן את הביצה.) בדוק את העקביות של הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה יחד בין האגודל ואצבעות: אתה רוצה שיהיה מספיק לחות כדי לקשור את הבצק כך שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב מדי או דביק. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף קצת יותר מי קרח, 1 כפית בכל פעם. כאשר אתה מקבל את זה עקביות הנכון, לעצב את הבצק לתוך דיסק ולעטוף אותו פלסטיק. שים את זה במקרר וצינה לפחות 30 דקות.