תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אפרסק אוכמניות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גלידה, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת פירורים אוכמניות, ו גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. להזיז את מתלה התנור לשלישי התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחלקים את הבצק לשניים ומניחים חצי הצידה; מכסים אותו במגבת או בניילון נצמד כדי למנוע ממנו להתייבש. על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל את הבצק לסיבוב 10 אינץ'. באופן רופף לעטוף את הבצק עגול מעל המערוך ולהעביר למחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק על הקרקעית ועל צדי המחבת. לקצץ את הקצוות כ 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לזרוק את הפרי עם הסוכר, לימון, קורנפלור. ערמה את הפרי לתוך קליפת העוגה ונקודה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מרדדים את הבצק השמור לסיבוב 9 עד 10 אינץ ' ולהניח אותו על הפרי. לקצץ, ולסמן את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
חותכים 2 או 3 (2 אינץ') פתחי אוורור בחלק העליון של העוגה מברשת עם זיגוג הביצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
שים את העוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב והמיצים מבעבעים דרך פתחי האוורור, 50 עד 60 דקות. מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום אם הם חומים מהר מדי. מגניב על מדף לפני ההגשה.
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח, וגרידת לימון בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את האצבעות עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיף את חלמון ביצה ומים קרח ולעבוד את זה בידיים שלך. (או לעשות את כל הדבר במעבד מזון, פועם כמה פעמים לשלב את החומרים יבשים, ואז פועם בחמאה, ולאחר מכן את הביצה.) בדוק את העקביות של הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה יחד בין האגודל ואצבעות: אתה רוצה שיהיה מספיק לחות כדי לקשור את הבצק כך שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב מדי או דביק. אם זה עדיין מתפורר, להוסיף קצת יותר מי קרח, 1 כפית בכל פעם. כאשר אתה מקבל את זה עקביות הנכון, לעצב את הבצק לתוך דיסק ולעטוף אותו פלסטיק. שים את זה במקרר וצינה לפחות 30 דקות.