קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי ג'ורג'יה אפרסק

פאי ג'ורג'יה אפרסק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי ג'ורג'יה אפרסק. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אבקת אפייה, קרקרים מלוחים, קצפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי ג'ורג'יה אפרסק, פאי מתוק כמו ג'ורג'יה אפרסק ופאי ג'ורג'יה אפרסק לשניים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
14 קרקרים מלוחים, מרוסקים דק14 קרקרים מלוחים, מרוסקים דק
2
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים את החלבונים עד שהם יכולים להחזיק שיא. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר, תוך כדי המשך הקצפה של החלבונים לקצף נוקשה. מקפלים פנימה מלוחים, וניל, אבקת אפייה ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים באופן שווה לתוך צלחת פאי לא משומנת בעומק 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד ששיפוד הננעץ למרכזו יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מוציאים מהתנור, ומצננים. הקרום יתנפח וייסדק כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
כאשר הקרום מתקרר לחלוטין, מסדרים מעל פרוסות אפרסקים. מכסים בנייר אלומיניום כדי להגן על צבעם עד להגשה. מעל קצפת ממותקת ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.