Spicy Pumpkin Pie II עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 91 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 יגידו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר חום, קמח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . זה מושלם לחג ההודיה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי דלעת חריף , פאי דלעת חריף ומלוח , וחומוס דלעת מתוק עם זרעי דלעת קלויים פאי דלעת .
בקערה גדולה מערבבים מחית דלעת, חלב, שמנת, סוכר חום וסוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
2 כוסות רייס צ'קס, מרוסקות
גבישי סוכר גסים, לקישוט
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
8 אונקיות שוקולד לא ממותק, מומס ומקורר
ציוד שתשתמש בו
טופו מוצק, מפורק
3
מערבבים פנימה את הקינמון, המלח, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והציפורן. טורפים פנימה את הקמח והביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) פירות יבשים מעורבים, קצוצים
ציפורן
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
בוטנים קלויים בדבש Fisher®
1 מעטפה תערובת מטבל פייסטה ראנץ'
תערובת מטבלים של Fiesta Ranch
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
4
יוצקים את המילוי לקליפת הפאי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
5
אופים במשך 10 דקות ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) ואז מנמיכים את הטמפרטורה ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ואופים במשך 50 דקות, או עד שהמילוי מתייצב.
פאי דלעת עובד ממש טוב עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ceretto Santo Stefano Moscato d'Asti (חצי בקבוק). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
Ceretto Santo Stefano Moscato d'Asti (חצי בקבוק)
מוסקטו ד'אסטי זה בצבע צהוב קש עם אף אופייני של מלונים מתוקים, פריחת תפוז, יסמין ויערה. בחיך, טעמי המלון המתוקים, האגסים והפרחים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת. למרות שזה יוצר קוקטייל מעולה, הוא גם משתלב היטב עם חופן אגוזי לוז קלויים מפורסמים של פיימונטה.