פאי הרועים החמישי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, כך לתת נ פאי הרועה לנסות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם ירקות, תפוחי אדמה, פתיתי בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. נסו פאי הרועים של פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם פאי רועים של שאריות חג ההודיה!), ו פאי באטרפינגר עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל של 2 ליטר.
במחבת כבדה גדולה, מטגנים בשר עד להשחמה מכל הצדדים, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים עודפי שומן ומחזירים בשר למחבת על אש בינונית.
יוצקים מים ומתבלים בחמין בקר ועוף, רוזמרין, מלח, פלפל, תיבול סטייק ופתיתי בצל. מערבבים ירקות קפואים. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שרוב המים מתאדים.
יוצקים תערובת בשר לכלי קדירה של 2 ליטר. מכסים למעלה עם פירה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 30 דקות, או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים.