. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חלבונים ביצה, תמצית לימון, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, עוגת שחמט, ו עוגת שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה נפרדת, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מרגרינה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים בקמח, ולאחר מכן 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
4
מוסיפים חלמונים, תמצית וניל ותמצית לימון.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
תמצית לימון
חלמון ביצה
5
מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים את שאר 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
6
מקפלים בעדינות חלבונים לתערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חלב
7
יוצקים חצי תערובת לתוך כל קונכיה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. הפחת חום ל-325 מעלות F (165 מעלות C) ואפה 35 עד 40 דקות נוספות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.