קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות5
ציון בריאות26
מגזין

פאי לובסטר

פאי לובסטר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פאי הסירים של לובסטר. מתאים ל-5 ומחירו 5 מנות.91 דולר למנה. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, מי קרח, שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קולים את הבצל והשומר עם החמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהבצל שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שומרשומר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים לאט את הציר, הפרנו, המלח והפלפל ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
PernodPernod
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
מלחמלח
3
מוסיפים את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
4
חותכים את בשר הלובסטר לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
5
מניחים את הלובסטר, האפונה הקפואה, הבצל הקפוא והפטרוזיליה בקערה (אין צורך להפשיר את הירקות).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לובסטרלובסטר
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים את הרוטב על התערובת ובודקים את התבלינים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
רוטברוטב
7
לקרום מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה במעבד מזון המצויד בלהב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
מוסיפים את השומן והחמאה ודופק 10 פעמים, עד שהשומן הוא בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את מי הקרח; תהליך מספיק רק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים במהירות לכדור. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
שומן חזירשומן חזיר
אפונהאפונה
עוטףעוטף
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חצי כך שיתאים לתבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 או 9 1/2 אינץ 'על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
מניחים קרום 1 בכלי, ממלאים בתערובת הלובסטר ומעליהם את הקרום השני. מכווצים את הקרום יחד ומברישים עם שטיפת הביצים. לעשות 4 או 5 חתכים בקרום העליון ואופים במשך שעה 1 ו 15 דקות, עד העליון הוא חום זהוב המילוי מבעבע חם.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה8(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים או מיץ צדפותמלאי דגים או מיץ צדפות1ביצה, מוכה עם 1 כף מים או שמנת כבדה, עבור ביצה לשטוףביצה, מוכה עם 1 כף מים או שמנת כבדה, עבור ביצה לשטוף1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומר קצוץ (1 נורת שומר)שומר קצוץ (1 נורת שומר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה טחוןפטרוזיליה שטוחה טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי קרחמי קרח2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר לובסטר טרי מבושלבשר לובסטר טרי מבושל3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קפוא קטן שלםבצל קפוא קטן שלם3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה (לא אפונהאפונה קפואה (לא אפונה" תינוק")1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)PernodPernod2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב קצוץ (1 בצל גדול)בצל צהוב קצוץ (1 בצל גדול)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות שומן קר טרי, קצוץכפות שומן קר טרי, קצוץ

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר בתפריט? נסה להתאים עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום.
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר ההזדקנות יש גם ניחוח קלוש, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אך מאוחר יותר מתחזק ואז שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכות כבד אווז.
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר ההזדקנות יש גם ניחוח קלוש, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אך מאוחר יותר מתחזק ואז שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכות כבד אווז.
On the nose there are floral, smoky and mineral aromas. Once aged there is also a flinty aroma, as well as notes of spices, pollen and honey. Finesse, delicacy and minerality characterize this wine. Initially it is gentle in the mouth, but later becomes stronger and then maintains this strength.Drink with fish and poultry in white sauce, shellfish and foie gras.