לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פאי הסירים של לובסטר. מתאים ל-5 ומחירו 5 מנות.91 דולר למנה. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ צדפות, מי קרח, שומר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. הציון הזה מוצק. נסו מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
קולים את הבצל והשומר עם החמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית עד שהבצל שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שומר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים לאט את הציר, הפרנו, המלח והפלפל ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
Pernod
קמח לכל מטרה
מלאי
מלח
3
מוסיפים את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
4
חותכים את בשר הלובסטר לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטר
5
מניחים את הלובסטר, האפונה הקפואה, הבצל הקפוא והפטרוזיליה בקערה (אין צורך להפשיר את הירקות).
מרכיבים שתצטרך
ירק
לובסטר
פטרוזיליה
בצל
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים את הרוטב על התערובת ובודקים את התבלינים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
רוטב
7
לקרום מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה במעבד מזון המצויד בלהב מתכת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קרום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
מוסיפים את השומן והחמאה ודופק 10 פעמים, עד שהשומן הוא בגודל של אפונה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את מי הקרח; תהליך מספיק רק כדי להרטיב את הבצק ויש לו רק לבוא יחד. זורקים את הבצק על משטח מקומח ולשים במהירות לכדור. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לו לנוח 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מים
חמאה
בצק
שומן חזיר
אפונה
עוטף
9
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חצי כך שיתאים לתבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 או 9 1/2 אינץ 'על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
מניחים קרום 1 בכלי, ממלאים בתערובת הלובסטר ומעליהם את הקרום השני. מכווצים את הקרום יחד ומברישים עם שטיפת הביצים. לעשות 4 או 5 חתכים בקרום העליון ואופים במשך שעה 1 ו 15 דקות, עד העליון הוא חום זהוב המילוי מבעבע חם.
לובסטר בתפריט? נסה להתאים עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום.
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר ההזדקנות יש גם ניחוח קלוש, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אך מאוחר יותר מתחזק ואז שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכות כבד אווז.
On the nose there are floral, smoky and mineral aromas. Once aged there is also a flinty aroma, as well as notes of spices, pollen and honey. Finesse, delicacy and minerality characterize this wine. Initially it is gentle in the mouth, but later becomes stronger and then maintains this strength.Drink with fish and poultry in white sauce, shellfish and foie gras.