והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 807 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מיץ לימון, שורש סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה מוצק. נסו פאי סיר ירקות שורש, לרסק ירקות שורש, ו גראטין ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכינים את הקרום: מגלגלים 2 חתיכות בצק פאי על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
מברישים 1 חתיכה עם מחצית מהחמאה המומסת, ואז מניחים את החלק השני ישירות מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מגלגלים את 2 החלקים יחד למלבן בגודל 12 על 14 אינץ'. חזור על הפעולה עם 2 חתיכות הבצק הנותרות. מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' במלבן 1 ומשאירים סככה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מעבירים את המלבן שנותר לתבנית אפייה. מצננים את שני הקרום עד שהבצק יציב, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט ו 1 כוס מים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל התאדה והשאלוט מתחיל להשחים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים 1 כף חמאה 1 כפית סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לזיגוג כ -3 דקות; מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
4
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הגזר, גזר לבן, שורש סלרי ואת הנותרים 1 כפית סוכר. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוק
6
מפזרים פנימה את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב, 2 דקות. מערבבים בהדרגה את השמנת הכבדה ו -1 כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה. קושרים את ענפי הטימין ועלי הדפנה יחד עם חוט מטבח; מוסיפים לתבנית. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות רכים והנוזל סמיך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מחק את צרור העשבים. מערבבים פנימה את גרידת הלימון והמיץ, הבצל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
8
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מורחים את שאלוט באופן שווה על הקרום בתבנית האפייה, ואז מוסיפים את מילוי ירקות השורש בשכבה אחידה. מכסים בקרום העליון המוכן; השתמש במספריים למטבח כדי לקצץ את עודפי המאפה כך שיהיה סככה בגודל 1 אינץ'. צובטים את 2 הקרום יחד, ואז מקפלים את הבצק התלוי מתחת לעצמו. צמרמורת 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקות
שאלוט, מגורר או טחון
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מברישים את הקרום העליון בביצה הטרופה. ציון דקורטיבי עם סכין קילוף, נזהר שלא לחדור לחלוטין; תקע כמה פתחי אוורור בקרום כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך