קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי לוח ירקות שורש

פאי לוח ירקות שורש
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 807 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מיץ לימון, שורש סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה מוצק. נסו פאי סיר ירקות שורש, לרסק ירקות שורש, ו גראטין ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים את הקרום: מגלגלים 2 חתיכות בצק פאי על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
מברישים 1 חתיכה עם מחצית מהחמאה המומסת, ואז מניחים את החלק השני ישירות מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מגלגלים את 2 החלקים יחד למלבן בגודל 12 על 14 אינץ'. חזור על הפעולה עם 2 חתיכות הבצק הנותרות. מרפדים תבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' במלבן 1 ומשאירים סככה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מעבירים את המלבן שנותר לתבנית אפייה. מצננים את שני הקרום עד שהבצק יציב, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט ו 1 כוס מים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל התאדה והשאלוט מתחיל להשחים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים 1 כף חמאה 1 כפית סוכר. מבשלים תוך כדי ערבוב עד לזיגוג כ -3 דקות; מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הגזר, גזר לבן, שורש סלרי ואת הנותרים 1 כפית סוכר. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
מפזרים פנימה את הקמח ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב, 2 דקות. מערבבים בהדרגה את השמנת הכבדה ו -1 כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה. קושרים את ענפי הטימין ועלי הדפנה יחד עם חוט מטבח; מוסיפים לתבנית. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות רכים והנוזל סמיך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מחק את צרור העשבים. מערבבים פנימה את גרידת הלימון והמיץ, הבצל והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
8
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מורחים את שאלוט באופן שווה על הקרום בתבנית האפייה, ואז מוסיפים את מילוי ירקות השורש בשכבה אחידה. מכסים בקרום העליון המוכן; השתמש במספריים למטבח כדי לקצץ את עודפי המאפה כך שיהיה סככה בגודל 1 אינץ'. צובטים את 2 הקרום יחד, ואז מקפלים את הבצק התלוי מתחת לעצמו. צמרמורת 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקותשורש ירקות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מברישים את הקרום העליון בביצה הטרופה. ציון דקורטיבי עם סכין קילוף, נזהר שלא לחדור לחלוטין; תקע כמה פתחי אוורור בקרום כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
אופים עד שהקרום מזהיב, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
13
צילום: קון פולוס