פאי ליים מפתח פלאפי
פאי ליים מפתח פלאפי דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 166 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם ציפוי מוקצף מקרטון, קרטונים יוגורט ליים מפתח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 24%. מתכונים דומים: פאי ליים מפתח פלאפי (מצית ), אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, ו עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים ג ' לטין במים רותחים.
מקציפים יוגורט. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד סט.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג הקציר המאוחר וסוביניון בלאן הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי ליים מפתח. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. לה ספינטה ביאנקוספינו מוסקטו ד ' אסטי עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הספינטה ביאנקוספינו מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. טרי ובלתי ניתן לעמוד בפניו, עם שמץ של אגס ומנדרינה חריפה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה ובטעמי הפירות המבריקים המזכירים פרי אבן, קלמנטינה ורמז לדבש.