פאי לימון-פטל קפוא
פאי לימון-פטל קפוא דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . גשו לסופר וקנו פטל, שוקולד, סורבה פטל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו פרוזן יוגורט לימון פטל, סופלה לימון פטל קפוא, ו פאי פטל קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב טוב. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 10 אינץ'; להקפיא 15 דקות או עד המשרד.
מורחים סורבה פטל על תערובת פירור. להקפיא 1 שעה.
מורחים סורבה לימון על סורבה פטל. לכסות ולהקפיא 1 שעה.
כדי לשרת, להסיר עוגה מחבת. מסדרים פטל על סורבה לימון.
טפטוף שוקולד לבן על פטל; פרוסת עוגה לתוך טריזים.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.