פאי מייפל פקאן
פאי מייפל פקאן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם ביצים, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. 3345 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, פאי מייפל פקאן, ו פאי מייפל פקאן.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 אף.
לזרוק את הקמח לתוך מעבד מזון עם חמאה 1/2 כפית מלח ים. תהליך עד התערובת דומה ארוחה תירס גס, ולאחר מכן לאט לשפוך את המים הקרים דרך צינור מזין עד הבצק מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח. הקש אותו למטה כדי דיסק עבה על 2 אינץ 'עבה, ולאחר מכן לגלגל את הדיסק כדי עובי אפילו 1/8 אינץ'.
מניחים בעדינות את הבצק על מחבת הטארט או העוגה, ואז לוחצים עליו. אם אתה עובד עם מחבת טארט, לקצץ את הקרום עודף, ואם אתה משתמש במחבת עוגה, crimp את הקצוות של הקרום.
הגדר את הקרום במקפיא כ -15 דקות, עד המשרד.
משוך את הקרום מהמקפיא, ולאחר מכן מפזרים את הפקאנים הקצוצים באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. ואז לסדר את חצאי הפקאן על גבי הפקאן הקצוצים.
לטאטא את הסוכר מייפל, סירופ מייפל, חמאה מומסת, ביצים, מלח ים ובורבון יחד עד אחיד, ולאחר מכן לשפוך את התערובת על הפקאן.
מניחים את העוגה הבלתי-מוסווית על תבנית אפייה, ומעבירים אותה לתנור.
אופים עד פחזניות המילוי, כ 45 דקות. לאחר מכן, למשוך את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.