פאי מלא פירות דורש בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 477 קלוריות . המתכון הזה משרת 8. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו אפרסק, סוכר חום, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 16% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קאפקייקס במילוי פירות , מעדנים במילוי פירות ומלונים במילוי פירות .
הוראות
1
מניחים את החמוציות בקערה גדולה; מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 אגס בינוני בשל, קלוף ופרוס
ציוד שתשתמש בו
אגס בשל, קלוף ופרוס
2
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים היטב ומניחים בצד. בקערה גדולה, זורקים את התפוחים, האפרסק והאגס עם מיץ לימון. מערבבים פנימה את הסוכרים, תבלין פאי התפוחים והוניל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 שאלוט, מגורר או טחון
דבש הדרים
לשימור,
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף טפיוקה; לתת לעמוד במשך 15 דקות. מערבבים פנימה את החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
טפיוקה.
4
קו 9-in. צלחת פאי צלחת עמוקה עם דף אחד של מאפה; לקצץ אפילו עם קצה הצלחת.
5
הוסף מילוי. לפרוס דף שני של מאפה; לחתוך חריצים במאפה.
6
מניחים מעל המילוי; קצוות איטום וחליל.
7
מברישים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
אופים בחום של 375 מעלות במשך 50-55 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת. מצננים על רשת.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פורט, וין סנטו וריזלינג מאוחר קציר הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Barrel Reserve Port. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נמל שמורת חבית
יש לו עושר מורכב המוגדר על ידי טעמים וניחוחות של שוקולד ודובדבן שחור, ויישון ממושך של עץ אלון שמוסיף תבלינים, וניל וטאנינים עזים. ניתן ליהנות מפורט חלק קטיפה זה כקינוח עצמאי או לשילוב מושלם עם תענוגות שוקולד. מגישים ב-65 מעלות F.