פאי סטייק ותפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, סטייק ותפוחי אדמה פאי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 97 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 22 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 391 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם יש לכם ביצה, שמן צמחי, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האהבה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פשטידת סטייק טחון וצ'דר תפוחי אדמה , פשטידת סטייק טחון וצ'דר תפוחי אדמה ופאי סטייק טחון וצ'דר .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, המלח, הפלפל, הפפריקה, הג'ינג'ר והפלפל האנגלי; לשים בצד 2 כפות.
תיק; לאטום ולזרוק לציפוי.
במחבת גדולה מבשלים בשר ובצל בשמן על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח השמורה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומים; להביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
בינתיים, למאפה, מערבבים בקערה גדולה קמח ומלח.
חותכים בקיצור. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור.
מחלקים את המאפה לשניים כך שכדור אחד יהיה קצת יותר גדול מהשני. על משטח מקומח קלות, מרדדים כדור גדול יותר כך שיתאים ל-10 אינץ'. צלחת פאי.
מעבירים את המאפה לצלחת פאי. לקצץ מאפה אפילו עם קצה הצלחת.
מרדדים את שאר המאפה כך שיתאים לחלק העליון של הפאי; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
מברישים את החלק העליון בביצה.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. מרקאסין מרקסין ויניארד פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-315 דולר לבקבוק.
![מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר]()
מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר