פאי ספגטי תרד-בקר
ניתן להכין את פאי הספגטי תרד-בקר בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, פלפל, תרד ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. הציון הזה יוצא מן הכלל. פאי בקר ותרד, פאי בקר תרד, ו ספגטי עם תרד ופטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; ניקוז.
מוסיפים ביצים וגבינת פרמזן. לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה עמוקה.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת, מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ותבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
בין שתי חתיכות נייר שעווה מרדדים גבינת שמנת ל -7 אינץ'. מעגל.
מניחים בקרום. למעלה עם תרד ורוטב בשר.
מפזרים גבינת מוצרלה. אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לנסון לה בלאק לייבל ברוט ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלאק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים לפינו נואר, עם נצנוצי ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם עדין של בועות מתמשכות. הניחוחות הטריים שלה משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.