לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו פאי פקאן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 416 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מלח, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי פקאן קל לחג ההודיה: פאי פקאן פטל ללא גלוטן, סופגניות פאי פקאן בטטה עם קראנץ ' פקאן קלוי, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים ביצים רק עד לקבלת תערובת אחידה אך לא מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הסוכר, המלח וסירופ התירס. מערבבים חמאה ווניל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מורחים אגוזי פקאן בתחתית קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
4
יוצקים במילוי.
5
מכניסים לתנור של 350 כוסות ומנמיכים מיד את האש ל-325 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
אופים במשך 50-60 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
מדיירה, טוני פורט ופדרו שימפנסנז הם הבחירות המובילות שלי לפאי פקאן. פאי פקאן מתוק ואגוזי ראוי ליין שיתאים-ליינות הקינוח האלה יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.